AMUSEBOX
Leuk dat je aan de slag gaat met de Amuse box van ‘t Amusement.
Ik heb een aantal filmpjes opgenomen waarin ik laat zien hoe ik de amuses presenteer.
Zo maak je dit in je eigen keuken gemakkelijk na.
Enjoy! (P.s. deel jouw resultaat vooral met ons via Instagram!)
RECEPT INSPIRATIE
Nieuw
Zelf kombucha maken
Door: Julia, sommelier van 't AmusementJulia's recept voor blije SCOBY's. Benodigdheden: Grote glazen (weck)potThee, liefst een combinatie van zwart en groen, als het maar echte theebladeren zijnRietsuikerAllerhande fruit/groente/kruiden/specerijen ...
Crêpes
Wij serveren als een van onze desserts in het restaurant momenteel crêpes Suzanne. Ons Hollandse antwoord op de Franse Crêpes Suzette. 😉 Klassiek worden deze crêpes geserveerd met karamel en sinaasappelsaus. Omdat bloedsinaasappels momenteel volop verkrijgbaar zijn...
Thuis uit eten deze Kerst
Het is jammer, maar de bittere waarheid. We kunnen weer niet uit eten met de feestdagen. Vooral voor de horeca natuurlijk een enorme domper, maar gelukkig staat er verder niks in de weg van het credo 'laten we het thuis gezellig maken!'. En ach, een mooi gedekte...
Populair

Vietnamese noodlesoep met rauwe wagyu slices en paksoi
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het kan samenwerken. Ze houden bijzondere dierenrassen die door de manier van houden (in een gevarieerd...

Biefstukreepjes in stroganoffsaus met gepofte aardappel
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het kan samenwerken. Ze houden bijzondere dierenrassen die door de manier van houden (in een gevarieerd...