Zelf kombucha maken

Zelf kombucha maken

Door: Julia, sommelier van ‘t AmusementJulia’s recept voor blije SCOBY’s. Benodigdheden:  Grote glazen (weck)potThee, liefst een combinatie van zwart en groen, als het maar echte theebladeren zijnRietsuikerAllerhande...
Crêpes

Crêpes

Wij serveren als een van onze desserts in het restaurant momenteel crêpes Suzanne. ⁠Ons Hollandse antwoord op de Franse Crêpes Suzette. 😉 Klassiek worden deze crêpes geserveerd met karamel en sinaasappelsaus. ⁠⁠Omdat bloedsinaasappels momenteel volop verkrijgbaar zijn...
Thuis uit eten deze Kerst

Thuis uit eten deze Kerst

Thuis uit eten deze Kerst Het is jammer, maar de bittere waarheid. We kunnen weer niet uit eten met de feestdagen. Vooral voor de horeca natuurlijk een enorme domper, maar gelukkig staat er verder niks in de weg van het credo ‘laten we het thuis gezellig...
Tartelette met sherryvijgen

Tartelette met sherryvijgen

Dit recept komt uit het kookboek Pret à diner (shop ‘m hier!) en is een heerlijke combinatie tussen zoet en kaas. Voor iedereen die niet per se liefhebber is van zoete desserts een perfecte afsluiter van een diner!