Aardbei-vlierbloesem mocktail

Aardbei-vlierbloesem mocktail

We zien dat er steeds meer een trend ontstaat richting alcoholvrije drankjes. Genieten kan ook met mate en proosten hoeft niet altijd met een alcoholische versnapering. Deze mocktail is super zomers en echt heel lekker. Je mist de alcohol niet. Kan je het toch niet...
Zelf vlierbloesem siroop maken

Zelf vlierbloesem siroop maken

Vanaf mei vind je op veel plekken de vlierbessenstruik in bloei. Deze bloesemschermen zijn in veel bermen en tuinen te vinden. Laat het niet aan je voorbij gaan en pluk de vlierbloesem eens om er een heerlijke siroop van te maken. Doe dit wel op korte termijn, over...
Sinaasappelsaus voor bij eend

Sinaasappelsaus voor bij eend

Eendenborst met sinaasappelsaus. Misschien is het een gerecht dat je eerder in een restaurant zou bestellen dan dat je eraan denkt om het thuis klaar te maken, maar als je je er even toe zet is het helemaal niet zo moeilijk. Het resultaat is des te meer belonend....
Verras je moeder met de lekkerste aspergebox

Verras je moeder met de lekkerste aspergebox

Asperges. Ik vind ze fantastisch. Daarom hebben we voor deze moederdag een aspergebox ontwikkeld. Asperges zijn klassiek eigenlijk al heel lekker. Je hoeft er niet zo heel veel mee te doen, maar als chefkok vind ik het natuurlijk wel leuk om er een kleine twist aan te...
Pesto van daslook en gerookte amandelen

Pesto van daslook en gerookte amandelen

Daslook groeit van maart tot juni. Het is een wilde plant, die je vaak tegenkomt in grote groepen bij elkaar. Je herkent daslook aan de lange brede groene bladeren en kleine witte bloemetjes. Daslook is familie van de (ja de naam zegt het al ;-)) lookfamilie. Het...