Kook live mee met Estée en maak een verrukkelijk 4-gangen aspergediner! Je krijgt een Culi Kit per post met een aantal bijzondere smaakmakers die ervoor zorgen dat je er een restaurantwaardig menu van maakt. Estée kookt het menu live op 5 juni om 17:00 uur, maar de opname van de workshop zal nog een paar dagen terug te kijken zijn zodat je ook mee kan doen als je er op 5 juni om 17:00 uur niet direct bij kunt zijn.

Het menu

Het menu dat we koken is geïnspireerd op gerechten die de afgelopen tijd in ‘t Amusement zijn geserveerd. Lekker fris, smaken van de lente en natuurlijk helemaal in het teken van asperges. Dit gaan we koken:
– Romige gazpacho van asperge met chilli-olie
– Salade van rauwe asperge met sinaasappel, radijs & amandelcrème
– Gegrilde asperges met daslookpesto, fregola & gepocheerd ei
– Yoghurtswir met rabarber, aardbei en een havercrumble met kardemom

De Culi Kit

Omdat we er echt een bijzondere maaltijd van willen maken, maar natuurlijk geen hele dag in de keuken willen staan doen wij een deel van het voorwerk voor je. Dit krijg je van ons:

  • Daslookpesto
  • Fregola
  • Foelie-nootmuskaat-zout
  • Chili-olie
  • Geschaafde amandelen
  • Amandelpasta met fenegriek
  • Bloesemdressing van magnolia en vlierbloesem
  • Havercrumble met kardemom
  • Homemade vanillesuiker met gedroogde gember

Hiermee maak je een menu voor 2-4 personen. Je ontvangt ook een boodschappenlijst voor de overige benodigdheden en natuurlijk een link naar de live kookworkshop van ons. Samen met Lindenhoff hebben we trouwens een box samengesteld waar alles al in zit. Zij leveren de mooiste asperges, andere groenten, eieren en een prachtige fles bijpassende wijn.