Ben je ook zo naarstig op zoek naar een nieuwe hobby? Nu we meer en meer thuis zitten en de herfstblues ook af en toe om de hoek komt kijken, wil je jezelf natuurlijk bezighouden. En wat is een betere lockdown-hobby dan bakken? Lekker bezig zijn met je handen, het huis vult zich met heerlijke geuren en je maakt eventuele huisgenoten waarschijnlijk ook blij met deze hobby.

Tijdens de eerste lockdown lanceerden we de Macaron Culi Kits. Een groot succes, maar we kwamen er ook achter dat er best wat komt kijken bij zo’n concept. Zo hadden we bijvoorbeeld een livestream, die vervolgens niet meer goed terug te kijken was. Dus we hebben de tijd genomen om eraan te sleutelen en hulp ingeschakeld om hele mooie masterclasses te filmen en tadaaaa: hierbij lanceren we onze culi kit opnieuw!

De kit voor de zoete macarons is reeds te bestellen. De hartige macarons (en daarmee ook de combi-kit) bestel je vanaf volgende week. We hebben ook een hele leuke kerstvariant gemaakt! Daarover later meer. Mocht je interesse hebben dit aan te bieden als kerstpakket of als alternatief bedrijfsuitje, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.