Culi Kit: kreeft

Leuk dat je aan de slag gaat met onze Culi Kit voor het bereiden van kreeft!
Je hebt een pakketje gehad met ingrediënten die jouw gerechten naar een nog hoger niveau zullen tillen.
In de onderstaande video’s zie je stap voor stap hoe je de kreeft klaarmaakt, uit elkaar haalt en er een verveine mayonaise bij maakt.
En hoe je van de karkassen een heerlijke kreeftenbisque maakt.

Kreeft met verveine mayonaise

Kreeftenbisque 

Nieuw

Zelf kombucha maken

Zelf kombucha maken

Door: Julia, sommelier van 't AmusementJulia's recept voor blije SCOBY's. Benodigdheden:  Grote glazen (weck)potThee, liefst een combinatie van zwart en groen, als het maar echte theebladeren zijnRietsuikerAllerhande fruit/groente/kruiden/specerijen ...

Crêpes

Crêpes

Wij serveren als een van onze desserts in het restaurant momenteel crêpes Suzanne. ⁠Ons Hollandse antwoord op de Franse Crêpes Suzette. 😉 Klassiek worden deze crêpes geserveerd met karamel en sinaasappelsaus. ⁠⁠Omdat bloedsinaasappels momenteel volop verkrijgbaar zijn...

Thuis uit eten deze Kerst

Thuis uit eten deze Kerst

Het is jammer, maar de bittere waarheid. We kunnen weer niet uit eten met de feestdagen. Vooral voor de horeca natuurlijk een enorme domper, maar gelukkig staat er verder niks in de weg van het credo 'laten we het thuis gezellig maken!'. En ach, een mooi gedekte...

Populair

Klassiekers

Macarons

Witlofschotel

Witlof schotel

Mayonaise

Appeltaart

Rode kool

Spritsen

Gehatkballen