Diabolo

We hopen dat je gaat genieten van een heerlijke avond in Amusement-sferen, maar dan lekker veilig thuis.

Hier vind je filmpjes die laten zien hoe je de gerechten opmaakt.
En scroll gerust verder voor meer kook-inspiratie!

Fijne Feestdagen.

P.S. we vinden het heel leuk om te zien hoe ‘t Amusement bij jou thuis eruit ziet!
Tag ons en gebruik de #ikamuseermethuis

 

Filmpjes bij het menu

De Amuse: hazelnootmacaron met geitenkaas, biet & ui

Starter: brood met boter & pompoenpitolie

Voorgerecht

Tussengerecht: bouillon

Hoofdgerecht

Nagerecht

Nieuw

Zelf kombucha maken

Zelf kombucha maken

Door: Julia, sommelier van 't AmusementJulia's recept voor blije SCOBY's. Benodigdheden:  Grote glazen (weck)potThee, liefst een combinatie van zwart en groen, als het maar echte theebladeren zijnRietsuikerAllerhande fruit/groente/kruiden/specerijen ...

Crêpes

Crêpes

Wij serveren als een van onze desserts in het restaurant momenteel crêpes Suzanne. ⁠Ons Hollandse antwoord op de Franse Crêpes Suzette. 😉 Klassiek worden deze crêpes geserveerd met karamel en sinaasappelsaus. ⁠⁠Omdat bloedsinaasappels momenteel volop verkrijgbaar zijn...

Thuis uit eten deze Kerst

Thuis uit eten deze Kerst

Het is jammer, maar de bittere waarheid. We kunnen weer niet uit eten met de feestdagen. Vooral voor de horeca natuurlijk een enorme domper, maar gelukkig staat er verder niks in de weg van het credo 'laten we het thuis gezellig maken!'. En ach, een mooi gedekte...

Populair

Klassiekers

Macarons

Witlofschotel

Witlof schotel

Mayonaise

Appeltaart

Rode kool

Spritsen

Gehatkballen