Diabolo

We hopen dat je gaat genieten van een heerlijke avond in Amusement-sferen, maar dan lekker veilig thuis.

Hier vind je filmpjes die laten zien hoe je de gerechten opmaakt.
En scroll gerust verder voor meer kook-inspiratie!

Fijne Feestdagen.

P.S. we vinden het heel leuk om te zien hoe ‘t Amusement bij jou thuis eruit ziet!
Tag ons en gebruik de #ikamuseermethuis

 

Filmpjes bij het menu

De Amuse: hazelnootmacaron met geitenkaas, biet & ui

Starter: brood met boter & pompoenpitolie

Voorgerecht

Tussengerecht: bouillon

Hoofdgerecht

Nagerecht

Nieuw

Tartelette met sherryvijgen

Tartelette met sherryvijgen

Dit recept komt uit het kookboek Pret à diner (shop 'm hier!) en is een heerlijke combinatie tussen zoet en kaas. Voor iedereen die niet per se liefhebber is van zoete desserts een perfecte afsluiter van een diner!

Populair

Bisque van kreeft

Bisque van kreeft

Bisque is een gebonden soep bereid van schaaldieren. Deze variant is natuurlijk de meest luxe variant die je maar bedenken kan. Als je zelf kreeft bereidt (bijvoorbeeld kreeft met verveine mayonaise) kan je de schalen en koppen heel goed gebruiken om deze fantastische bisque mee te maken.

Kreeft met verveine mayonaise

Kreeft met verveine mayonaise

Geen makkelijk gerechtje om te bereiden, maar super decadent! Als je het aandurft om levende kreeft klaar te maken kan je vervolgens genieten alsof je in een restaurant zit. Levende kreeft bestel je bij de visboer, een groothandel of online, bijvoorbeeld via visbezorgd.nl. In de video zie je...

Klassiekers

Macarons

Witlofschotel

Witlof schotel

Mayonaise

Appeltaart

Rode kool

Spritsen

Gehatkballen