Diabolo
We hopen dat je gaat genieten van een heerlijke avond in Amusement-sferen, maar dan lekker veilig thuis.
Hier vind je filmpjes die laten zien hoe je de gerechten opmaakt.
En scroll gerust verder voor meer kook-inspiratie!
Fijne Feestdagen.
P.S. we vinden het heel leuk om te zien hoe ‘t Amusement bij jou thuis eruit ziet!
Tag ons en gebruik de #ikamuseermethuis
Filmpjes bij het menu
De Amuse: hazelnootmacaron met geitenkaas, biet & ui
Starter: brood met boter & pompoenpitolie
Voorgerecht
Tussengerecht: bouillon
Hoofdgerecht
Nagerecht
Nieuw
Bevroren frambozen met yoghurtpudding en basilicumsiroop
Genieten van de smaken van de zomer! Dat doe je met dit frisse nagerecht absoluut. Meer van dit soort inspiratie? Dit gerecht komt uit het kookboek Estée Kookt - de Nieuwe Nederlandse keuken (bestellen kan hier!).
Tartelette met sherryvijgen
Dit recept komt uit het kookboek Pret à diner (shop 'm hier!) en is een heerlijke combinatie tussen zoet en kaas. Voor iedereen die niet per se liefhebber is van zoete desserts een perfecte afsluiter van een diner!
Vietnamese noodlesoep met rauwe wagyu slices en paksoi
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het kan samenwerken. Ze houden bijzondere dierenrassen die door de manier...
Populair

Bisque van kreeft
Bisque is een gebonden soep bereid van schaaldieren. Deze variant is natuurlijk de meest luxe variant die je maar bedenken kan. Als je zelf kreeft bereidt (bijvoorbeeld kreeft met verveine mayonaise) kan je de schalen en koppen heel goed gebruiken om deze fantastische bisque mee te maken.

Kreeft met verveine mayonaise
Geen makkelijk gerechtje om te bereiden, maar super decadent! Als je het aandurft om levende kreeft klaar te maken kan je vervolgens genieten alsof je in een restaurant zit. Levende kreeft bestel je bij de visboer, een groothandel of online, bijvoorbeeld via visbezorgd.nl. In de video zie je...