Amusement Thuis Kerstmenu

Leuk dat je aan de slag gaat met ons kerstmenu voor thuis! Op deze pagina vind je alle instructie-video’s. Geniet ervan.

Hele fijne feestdagen namens het team van restaurant ‘t Amusement!

Instructievideo’s DIY menu

Introductie van Estée

Amuse: hazelnootmacaron met gerookte geitenkaas, bietengel en uitjes

Voorgerecht: koolsalade met knolselderij, lavascrème en makreel (of blauwe kaas)

Tussengerecht: pompoenrisotto met zoetzure pompoen, pompoenpit-kaas kletskop en (vega) coquilles

Hoofdgerecht: Wildstoof (of vega stoof) met rode kool, spies van spruitjes en rozemarijn, knolselderijpuree en geroosterde appel

Nagerecht: Bombe van eekhoorntjesbrood, melkchocolade en praliné met chocoladeschotsen

Nieuw

Zelf kombucha maken

Zelf kombucha maken

Door: Julia, sommelier van 't AmusementJulia's recept voor blije SCOBY's. Benodigdheden:  Grote glazen (weck)potThee, liefst een combinatie van zwart en groen, als het maar echte theebladeren zijnRietsuikerAllerhande fruit/groente/kruiden/specerijen ...

Crêpes

Crêpes

Wij serveren als een van onze desserts in het restaurant momenteel crêpes Suzanne. ⁠Ons Hollandse antwoord op de Franse Crêpes Suzette. 😉 Klassiek worden deze crêpes geserveerd met karamel en sinaasappelsaus. ⁠⁠Omdat bloedsinaasappels momenteel volop verkrijgbaar zijn...

Thuis uit eten deze Kerst

Thuis uit eten deze Kerst

Het is jammer, maar de bittere waarheid. We kunnen weer niet uit eten met de feestdagen. Vooral voor de horeca natuurlijk een enorme domper, maar gelukkig staat er verder niks in de weg van het credo 'laten we het thuis gezellig maken!'. En ach, een mooi gedekte...

Populair

Klassiekers

Macarons

Witlofschotel

Witlof schotel

Mayonaise

Appeltaart

Rode kool

Spritsen

Gehatkballen