Buiten is het guur, koud en nat. Bovendien worden we geteisterd door een virus dat ons enorm beperkt in ons dagelijkse leven. Toch zijn wij van mening dat je wel lekker moet proberen op pad te gaan. Ben je gezond? Sluit je dan niet thuis op alsof je ziek bent, maar zorg goed voor jezelf en blijf in beweging. Houd daarbij afstand en zorg voor een goede persoonlijke hygiëne.

Amusement LAB

Het concept van het Amusement LAB bestaat al langer. Dit idee kwam voort vanuit de drang van de chefs van ‘t Amusement om wat vaker de restaurant keuken uit te gaan en zich te laten inspireren door de plek waar ingrediënten groeien. Een nieuwe omgeving zorgt voor nieuwe inzichten. Het wakkert creativiteit aan en er zijn meer mogelijkheden om creatieve ideeën ook om te zetten tot de realiteit. Er is ruimte genoeg om lekker de tuin in te gaan, te ontdekken en een beetje te ‘spelen met eten’. Het concept valt goed in de smaak (letterlijk, haha). Gasten zijn super lovend en enthousiast. (Lees dit verslag maar eens als je wilt weten wat je tijdens zo’n avond een beetje te wachten staat!).

Frisse lucht doet goed

Er is veel onduidelijk in de huidige situatie, maar wat we wel weten is dat het helpt om goed te ventileren. Of om dus gewoon in de buitenlucht te zijn. Daarom willen we mensen stimuleren toch naar buiten te gaan. Als het even kan organiseren we onze evenementen buiten, of dus in een kas. Daar zitten veel kiertjes en spleten in. Daardoor is het iets frisser, maar wel goed geventileerd! En omdat de ruimte niet zo heel groot is, krijgen we het ook wel goed verwarmd.

Maak het gezellig

Omarm de herfst! Lekker naar buiten en daarna binnen genieten van kaarsjes, goed gezelschap en lekker eten. Een kas geeft (met de juiste aankleding) een super gezellige en romantische sfeer. Heb je zin om dit te ervaren? We organiseren nog een LAB op 16 & 17 oktober en op 20 & 21 november. Tickets reserveer je hieronder.

[iframe src=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/amusement-lab-40-16-10-2020?clean_iframe=on” width=”100%” height=”600″]

[iframe src=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/amusement-lab-60?clean_iframe=on” width=”100%” height=”600″]