Speciaal voor Pinksteren ontwikkelde Estée een 3-gangen menu voor de Culi Kit. Iedereen die de Culi Kit bestelde ontving een kit met kruiden, recepten en een boodschappenlijst. En er kon live mee gekookt worden met Estée tijdens een livestream. Wil je dit thuis ook een keer maken? De opname van de livestream en de recepten vind je hier! 

Tartelette met sherryvijgen

Tartelette met sherryvijgen

Dit recept komt uit het kookboek Pret à diner (shop 'm hier!) en is een heerlijke combinatie tussen zoet en kaas. Voor iedereen die niet per se liefhebber is van zoete desserts een perfecte afsluiter van een diner!

Bisque van kreeft

Bisque van kreeft

Bisque is een gebonden soep bereid van schaaldieren. Deze variant is natuurlijk de meest luxe variant die je maar bedenken kan. Als je zelf kreeft bereidt (bijvoorbeeld kreeft met verveine mayonaise) kan je de schalen en koppen heel goed gebruiken om deze fantastische...

Kreeft met verveine mayonaise

Kreeft met verveine mayonaise

Geen makkelijk gerechtje om te bereiden, maar super decadent! Als je het aandurft om levende kreeft klaar te maken kan je vervolgens genieten alsof je in een restaurant zit. Levende kreeft bestel je bij de visboer, een groothandel of online, bijvoorbeeld via...

Volg het Youtube kanaal van Estée voor nieuw inspiratie!

 bekijk

2 Reacties

  1. Goedemiddag Estee,

    Ik heb twee culikits bij jullie besteld, 1 voor de buurvrouw maar die zag het niet zitten dus kook ik vandaag voor hen.
    Gisteren de livestream gezien en dat was heel duidelijk.
    De meringue heb ik toch nog gedroogd, ik heb niet de apparatuur die jij hebt en wil het ook niet op het laatste moment doen want dan word ik zenuwacht, en ik wil ook graag overal bij zijn
    Nu zoek ik naar een bijpassende wijn maar de link doet het niet .

    Kun jij mij ook een suggestie aan de hand doen, wanneer ik dit diner nog eens wil maken voor een vervanging van de relish?

    ik zag er tegenopmaar heb genoten van de bereidingen.

    Hartelijke groet,
    Ineke wanders

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join

Work With Me