Koffie – Cacao – Kaneel – Granola
Course: OntbijtDifficulty: MakkelijkServings
10
PortiesVoorbereiding
10
minutesBaktijd
30
minutesTotale tijd
40
minutesIngrediënten
500 gram Havervlokken
100 gram Boekweitkorrels
250 gram Gemengde noten
150 gram Pompoenpitten
150 gram Zonnebloempitten
150 gram Lijnzaad
100 gram Sesamzaad
150 gram Kokosrasp
100 gram Kokosolie
2 shots espresso
1 el kaneel
1 el rauwe cacao
1 el cacaonibs
1 el dadelstroop
snufje zeezout
Bereiding
- Smelt de kokosolie in een pannetje. Mix alle overige ingrediënten, behalve het zout, in een kom en verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak voor ca 30 minuten op 160 graden. Schep tussendoor een paar keer om.
- Je kan de granola achteraf wat op smaak brengen met een snufje zout. Hierdoor proef je de overige smaken intenser.