Koffie – Cacao – Kaneel – Granola

Recipe by Loudi SchiebergenCourse: OntbijtDifficulty: Makkelijk
Servings

10

Porties
Voorbereiding

10

minutes
Baktijd

30

minutes
Totale tijd

40

minutes

Ingrediënten

  • 500 gram Havervlokken

  • 100 gram Boekweitkorrels

  • 250 gram Gemengde noten

  • 150 gram Pompoenpitten

  • 150 gram Zonnebloempitten

  • 150 gram Lijnzaad

  • 100 gram Sesamzaad

  • 150 gram Kokosrasp

  • 100 gram Kokosolie

  • 2 shots espresso

  • 1 el kaneel

  • 1 el rauwe cacao

  • 1 el cacaonibs

  • 1 el dadelstroop

  • snufje zeezout

Bereiding

  • Smelt de kokosolie in een pannetje. Mix alle overige ingrediënten, behalve het zout, in een kom en verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak voor ca 30 minuten op 160 graden. Schep tussendoor een paar keer om.
  • Je kan de granola achteraf wat op smaak brengen met een snufje zout. Hierdoor proef je de overige smaken intenser.
Kook je mee? Op 5 juni geef ik een online kookworkshop met de Culi Kit. De Culi Kit bevat ingrediënten die we in de keuken van mijn restaurant voor je voorbereiden, zodat je kunt koken als een chef zonder zelf de hele dag in de keuken te moeten staan. Wij doen als het ware een stukje van de mise en place voor je. Reserveer jouw Culi Kit & deelname aan de workshop hier. 
Holler Box