Koffie – Cacao – Kaneel – Granola

Recipe by Loudi SchiebergenCourse: OntbijtDifficulty: Makkelijk
Servings

10

Porties
Voorbereiding

10

minutes
Baktijd

30

minutes
Totale tijd

40

minutes

Ingrediënten

  • 500 gram Havervlokken

  • 100 gram Boekweitkorrels

  • 250 gram Gemengde noten

  • 150 gram Pompoenpitten

  • 150 gram Zonnebloempitten

  • 150 gram Lijnzaad

  • 100 gram Sesamzaad

  • 150 gram Kokosrasp

  • 100 gram Kokosolie

  • 2 shots espresso

  • 1 el kaneel

  • 1 el rauwe cacao

  • 1 el cacaonibs

  • 1 el dadelstroop

  • snufje zeezout

Bereiding

  • Smelt de kokosolie in een pannetje. Mix alle overige ingrediënten, behalve het zout, in een kom en verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak voor ca 30 minuten op 160 graden. Schep tussendoor een paar keer om.
  • Je kan de granola achteraf wat op smaak brengen met een snufje zout. Hierdoor proef je de overige smaken intenser.