‘t Amusement thuis

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je een bestelling hebt geplaatst bij ‘t Amusement, waarvoor dank! 
We hopen dat je gaat genieten van een heerlijke avond in Amusement-sferen, maar dan lekker veilig thuis. 

Hier vind je filmpjes die laten zien hoe je de gerechten opmaakt. 
En scroll gerust verder voor meer kook-inspiratie!

Eet smakelijk. x Estée

P.S. we vinden het heel leuk om te zien hoe ‘t Amusement bij jou thuis eruit ziet! 
Tag ons en gebruik de #ikamuseermethuis

 

Filmpjes menu week 16

De Amuse: hazelnootmacaron met geitenkaas, biet & ui

Starter: brood met boter

Introductie week 16

Voorgerecht week 16

Tussengerecht week 16

Hoofdgerecht week 16

Nagerecht week 16

Extra gang: Hollands kaasplateau

Extra gang: platte oesters

Nieuw

Zo maak je zelf geklaarde boter

Zo maak je zelf geklaarde boter

Geklaarde boter is boter waaruit de eiwitten zijn verwijderd, waardoor enkel het pure botervet overblijft. Misschien ken je geklaarde boter ook wel onder de naam Ghee. Ghee is een vorm van geklaarde boter die erg veel in India wordt gebruikt. Ghee en geklaarde boter...

Basis Gastrique

Basis Gastrique

Een gastrique is een ingekookte vloeistof op basis van onder ander azijn die dient als basis voor verschillende sauzen, zoals bearnaisesaus. Met deze basis maak je lekkere Franse sauzen. Het klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee! Je kan een wat grotere...

Basis mayonaise maken

Basis mayonaise maken

Zelfgemaakt is het lekkerst! Dat geldt zeker voor sauzen. Wil je meer leren over sauzen en tips en tricks krijgen voor het maken van allerlei soorten saus op basis van verschillende bereidingen? Geloof me, je vlees, vis én groenten krijgen er een enorme opknapbeurt...

Populair

Sinaasappelsaus voor bij eend

Sinaasappelsaus voor bij eend

Eendenborst met sinaasappelsaus. Misschien is het een gerecht dat je eerder in een restaurant zou bestellen dan dat je eraan denkt om het thuis klaar te maken, maar als je je er even toe zet is het helemaal niet zo moeilijk. Het resultaat is des te meer belonend. Verras jouw tafelgenoten met een...

Pesto van daslook en gerookte amandelen

Pesto van daslook en gerookte amandelen

Daslook groeit van maart tot juni. Het is een wilde plant, die je vaak tegenkomt in grote groepen bij elkaar. Je herkent daslook aan de lange brede groene bladeren en kleine witte bloemetjes. Daslook is familie van de (ja de naam zegt het al ;-)) lookfamilie. Het plantje groeit op beschaduwde...

Klassiekers

Macarons

Witlofschotel

Witlof schotel

Mayonaise

Appeltaart

Rode kool

Spritsen

Gehatkballen