‘t Amusement thuis
Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je een bestelling hebt geplaatst bij ‘t Amusement, waarvoor dank!
We hopen dat je gaat genieten van een heerlijke avond in Amusement-sferen, maar dan lekker veilig thuis.
Hier vind je filmpjes die laten zien hoe je de gerechten opmaakt.
En scroll gerust verder voor meer kook-inspiratie!
Eet smakelijk. x Estée
P.S. we vinden het heel leuk om te zien hoe ‘t Amusement bij jou thuis eruit ziet!
Tag ons en gebruik de #ikamuseermethuis
Filmpjes menu week 16
De Amuse: hazelnootmacaron met geitenkaas, biet & ui
Starter: brood met boter
Introductie week 16
Voorgerecht week 16
Tussengerecht week 16
Hoofdgerecht week 16
Nagerecht week 16
Extra gang: Hollands kaasplateau
Extra gang: platte oesters
Nieuw
Zelf kombucha maken
Door: Julia, sommelier van 't AmusementJulia's recept voor blije SCOBY's. Benodigdheden: Grote glazen (weck)potThee, liefst een combinatie van zwart en groen, als het maar echte theebladeren zijnRietsuikerAllerhande fruit/groente/kruiden/specerijen ...
Crêpes
Wij serveren als een van onze desserts in het restaurant momenteel crêpes Suzanne. Ons Hollandse antwoord op de Franse Crêpes Suzette. 😉 Klassiek worden deze crêpes geserveerd met karamel en sinaasappelsaus. Omdat bloedsinaasappels momenteel volop verkrijgbaar zijn...
Thuis uit eten deze Kerst
Het is jammer, maar de bittere waarheid. We kunnen weer niet uit eten met de feestdagen. Vooral voor de horeca natuurlijk een enorme domper, maar gelukkig staat er verder niks in de weg van het credo 'laten we het thuis gezellig maken!'. En ach, een mooi gedekte...
Populair

Vietnamese noodlesoep met rauwe wagyu slices en paksoi
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het kan samenwerken. Ze houden bijzondere dierenrassen die door de manier van houden (in een gevarieerd...

Biefstukreepjes in stroganoffsaus met gepofte aardappel
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het kan samenwerken. Ze houden bijzondere dierenrassen die door de manier van houden (in een gevarieerd...