Ik nodig je weer uit op boerderij de Horsterhof. Dit keer maken we een klein uitstapje naar Mexico. Geïspireerd door alle tomaten en pepers die in de kassen van de boerderij groeien besloten we dat het tijd is voor salsa’s, tostada’s, taco’s en meer authentieke Mexicaanse lekkernijen. We hebben ons verdiept in de authentieke, frisse en verrassende Mexicaanse keuken en willen jullie dit graag voorschotelen op de mooie en ontspannende locatie van boerderij de Horsterhof.

Het menu dat we serveren is authentiek, verrassend en traditioneel, maar met alleen maar Nederlandse ingrediënten.⁠We serveren een fingerlicking fiësta met: ⁠

* Tostada – ceviche van koningsvis – koriander ⁠
* Malabar taco – makreel – rauwe paprika – knoflook chips ⁠
⁠* Mossel corn chowder – munt en gedroogde chili ⁠
⁠* Taco oesterzwam – geroosterde zoete aardappel – mole van kivietsbonen – chocola ⁠
⁠* Taco – smokey ham barbacoa – meloen ⁠
⁠* Zwarte taco gefrituurde sprinkhanen – frisse tomaten en tomatillosalade – basilicum⁠
⁠* Elote mais kolf – jalepeno zure room – koriander en huacatay munt ⁠
⁠* Churros van zoete aardappel – zoete aardappel – paarse basilicum stroop – meloen pepertjes ⁠
⁠* diverse salsa’s als side dish

Maak de avond compleet en extra feestelijk met onze cocktail proeverij. Ook de cocktails zijn authentiek, denk aan de margarita clássico, El papi – Chili fiësta & El sol – maïs, citrus & mescal.

Bestel je tickets hieronder!

[iframe src=”https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/mexicaanse-avond?clean_iframe=on” width=”100%” height=”600″]

Kook je mee? Op 5 juni geef ik een online kookworkshop met de Culi Kit. De Culi Kit bevat ingrediënten die we in de keuken van mijn restaurant voor je voorbereiden, zodat je kunt koken als een chef zonder zelf de hele dag in de keuken te moeten staan. Wij doen als het ware een stukje van de mise en place voor je. Reserveer jouw Culi Kit & deelname aan de workshop hier. 
Holler Box