Slappe wortels: niet sexy. Een beschimmeld stuk kaas: ook niet sexy. ‘Daar kunnen we wat aan doen’, bedachten ze bij Too Good To Go. Het onderwerp voedselverspilling kan namelijk wel wat sex appeal gebruiken. In de strijd tegen voedselverspilling kozen ze voor een ludieke aanpak. Niet met door met een vingertje te wijzen op wat we allemaal niet moeten doen, maar op een verleidelijke manier in beeld brengen wat er wél mogelijk is in de strijd tegen voedselverspilling.

Estée schreef een heerlijk recept voor broodpudding, waar je werkelijk al jouw oude broodresten en eventueel wat zacht geworden fruit in kan verwerken. Verder leverden onder andere London Loy en Vjeze Fur hun bijdrage aan dit prachtig opgemaakte magazine met verleidelijke retro-look. En stiekem heeft het magazine best een hoog rode oortjes gehalte.

Jouw eigen exemplaar bestel je eenvoudig via deze link. Heerlijk om even door te bladeren op een herfstige middag (we weten wat gekheid allemaal toch niet meer wat we de hele dag thuis moeten doen, right? dus al het beetje afleiding is meer dan welkom). Bovendien een ludieke manier om je in het thema verspillingsvrij te verdiepen. Veel leesplezier!