Dat liefde door de maag gaat, dat wist je natuurlijk wel. Natuurlijk mag je op culinair gebied altijd uitpakken voor je lief, maar tijdens Valentijn wil je misschien wel wat extra’s uit de kast trekken. Daar kunnen we je bij helpen! We hebben namelijk een Culi Kit ontwikkeld waarmee je een spectaculair valentijnsdessert maakt. Macarons gaan trouwens ook heel goed bij de koffie, of ja, why not: als ontbijt.

Onze Culi Kit bevat alles om deze macarons zelf mee te bakken. Macarons bakken is niet makkelijk, daar moet je de juiste techniek voor gebruiken. En een beetje geduld en wilskracht 😉 Wij hebben in onze Culi Kit alvast de smaakmakers en moeilijk verkrijgbare ingrediënten toegevoegd. De stap-voor-stap tutorials laten je precies zien hoe je zelf deze macarons kunt bakken.

Hiermee kan jij het ook! En je bakt niet alleen de macarons, je maakt ook een heerlijke witte chocolademousse met kardemom en rozen-lychee-frambozen compote voor de vulling. Als je hier geen harten mee gaat veroveren, dan weten wij het ook niet meer.