Kerst met Estée

De feestdagen zien er dit jaar anders uit dan we gewend zijn. Dat betekent niet dat het geen culinair spektakel mag zijn. We hebben diverse concepten ontwikkeld om jou te helpen stressvrij een heerlijk menu op te dienen.

Laat ons je helpen deze kerst

In mijn zaken restaurant ‘t Amusement & Eetwinkel STROOM hebben we ons best gedaan mooie concepten samen te stellen om jou deze feestdagen op weg te helpen. Alle mogelijkheden vind je op deze pagina. 

4-gangen fine dining [uitverkocht!]

Kerst menu

Met het Amusement Thuis menu doen wij al het voorwerk, maar steel jij de show. Dit 4-gangen menu is uit te breiden met extra’s om het feest nog completer te maken. Fine dining met bijzondere smaken zoals je dat van ‘t Amusement gewend bent. Ook verkrijgbaar als vegetarisch menu.

We leveren alle componenten gaar en op smaak gebracht aan. Met behulp van de bijbehorende video tutorials leg je de laatste hand aan de bereiding en maak je de borden op, alsof ze regelrecht uit de restaurantkeuken komen. 

Te bestellen op 23- & 24 december (houdbaar t/m 2e Kerstdag). Bestel op de gewenste datum via de widget op de site. Vanaf €45 per persoon. 

3-gangen DIY vegetarisch menu [uitverkocht!]

Vegetarisch kerstmenu

Met het DIY Diner van STROOM kook je zelf een heerlijk vega 3-gangenmenu van producten uit je eigen streek. In de video tutorials laat ik stap voor stap zien hoe je dit restaurantwaardige diner zelf maakt. Gezellig om met het hele gezin van te genieten. Oregional zorgde voor alle groenten in deze box.

Met dit pakket haal je alles in huis voor een avond uitgebreid koken. Het hoofdgerecht; een vegetarische rollade met onder andere pompoenpuree, walnoten en paddenstoelen, is echt iets bijzonders. De soep vooraf en de brownie als nagerecht zijn eenvoudig te maken, maar natuurlijk naar eigen inzicht op te pimpen tot het kerstmenu dat bij je past. De box bevat ingrediënten voor 4 personen en kost €45. 

De lekkerste stamppot ever [uitverkocht!]

kerst stamppot

Heb je deze kerst zin om eens ouderwets te genieten? Met deze box zet jij de beste stamppot op tafel die je ooit hebt gemaakt! Vooraf geniet je van een heerlijke soep en als toetje hebben we onze befaamde brownie voor je gebakken. Alle smaakmakers en het toetje maken wij voor je, alleen het bereiden van de stamppot doe je zelf.

Chef Estée Strooker ontwikkelde de recepten. Met haar videotutorials maak je dit heerlijke stamppottendiner zelf stap voor stap, gewoon thuis, in je eigen keuken. Zo zet je deze kerst binnen een handomdraai een feestelijke én voedzame maaltijd op tafel.

Het pakket bevat ingrediënten voor 4 personen en kost €59

Feestelijke macarons

Met deze macarons maak je zeker indruk tijdens de feestdagen! De kerst Culi Kit is uitgebreider dan de anderen, je ontvangt ook benodigdheden zoals spuitzakken, een deegspatel, feestelijke versiering en natuurlijk heerlijke smaakmakers als pistache pasta en peren compote. Maar ook de standaard macaron Culi Kits zijn geschikt om tijdens de feestdagen mee te bakken. 

Met de hartige macarons maak je een bijzonder borrelhapje of amuse voor het kerstmenu. De zoete macarons zijn eigenlijk op ieder moment van de dag lekker; bij de koffie, als toetje of gewoon tussendoor. 

De Culi Kit is al te bestellen vanaf €19,95 en bevat ingrediënten voor maar liefst 20-25 macarons. 

“Lekker menu, makkelijk klaar te maken en toch anders dan dat je het zelf probeert te maken.”

Jaco

over het Amusement Thuis menu

“Wat een feest is het geworden. Perfecte recepten en in alle recepten zaten nieuwe dingen om te leren. Al dat werk van jullie, perfect voorbereid, mooie doos en dan al die met zorg klaargemaakte spulletjes erin. En ook nog de recepten op mooi papier!”

Veronique

over de Culi Kit

Leer macarons
bakken met Estée

Macarons worden al sinds dag één 
geserveerd in het restaurant van Estée.  
Jarenlang werden ze gebakken
door haar moeder Antoinette.
Samen hebben ze een Masterclass
opgenomen, zodat jij met behulp van de
Culi Kit ook een macaron-pro wordt!

Onze kerst culi kit

Met deze macarons maak je zeker indruk tijdens de feestdagen! Deze Culi Kit is uitgebreider dan de anderen, je ontvangt ook benodigdheden zoals spuitzakken, een deegspatel, feestelijke versiering en natuurlijk heerlijke smaakmakers als pistache pasta en cranberry coulis. Daarom is deze kit ook super leuk om aan iemand anders te versturen als cadeau! 
Voor bedrijven die een groot aantal willen afnemen voor hun werknemers is het natuurlijk mogelijk om een speciale prijsopgave te maken. 

Contact

Zakelijke aanvragen

Op zoek naar een culinair cadeau voor de feestdagen? Onze pakketten zijn allemaal te personaliseren en in grote aantallen te produceren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mail

info@esteestrooker.nl

Telefoonnummer

+316 46 47 17 42