Culi Kit: Zoete macarons
Leuk dat je aan de slag gaat met onze Culi Kit om zelf thuis zoete macarons te bakken.
Estée en haar moeder laten je alle tips en tricks zien.
Alle stap-voor-stap video’s vind je hieronder.
Mocht je nog vragen hebben, of jouw resultaat met ons willen delen dan zien we dat graag tegemoet!
Zoete macarons – Stap 1: de basis
Zoete macarons – Stap 3: vullingen
Zoete macarons – Stap 2: opspuiten
Nieuw
Bevroren frambozen met yoghurtpudding en basilicumsiroop
Genieten van de smaken van de zomer! Dat doe je met dit frisse nagerecht absoluut. Meer van dit soort inspiratie? Dit gerecht komt uit het kookboek Estée Kookt - de Nieuwe Nederlandse keuken (bestellen kan hier!).
Tartelette met sherryvijgen
Dit recept komt uit het kookboek Pret à diner (shop 'm hier!) en is een heerlijke combinatie tussen zoet en kaas. Voor iedereen die niet per se liefhebber is van zoete desserts een perfecte afsluiter van een diner!
Vietnamese noodlesoep met rauwe wagyu slices en paksoi
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het kan samenwerken. Ze houden bijzondere dierenrassen die door de manier...
Populair

Bisque van kreeft
Bisque is een gebonden soep bereid van schaaldieren. Deze variant is natuurlijk de meest luxe variant die je maar bedenken kan. Als je zelf kreeft bereidt (bijvoorbeeld kreeft met verveine mayonaise) kan je de schalen en koppen heel goed gebruiken om deze fantastische bisque mee te maken.

Kreeft met verveine mayonaise
Geen makkelijk gerechtje om te bereiden, maar super decadent! Als je het aandurft om levende kreeft klaar te maken kan je vervolgens genieten alsof je in een restaurant zit. Levende kreeft bestel je bij de visboer, een groothandel of online, bijvoorbeeld via visbezorgd.nl. In de video zie je...