NA
GERECHTEN
Crêpes
Wij serveren als een van onze desserts in het restaurant momenteel crêpes Suzanne. Ons Hollandse antwoord op de Franse Crêpes Suzette. 😉 Klassiek worden deze crêpes geserveerd met karamel en...
Bevroren frambozen met yoghurtpudding en basilicumsiroop
Genieten van de smaken van de zomer! Dat doe je met dit frisse nagerecht absoluut. Meer van dit soort inspiratie? Dit gerecht komt uit het kookboek Estée Kookt - de Nieuwe Nederlandse keuken...
Tartelette met sherryvijgen
Dit recept komt uit het kookboek Pret à diner (shop 'm hier!) en is een heerlijke combinatie tussen zoet en kaas. Voor iedereen die niet per se liefhebber is van zoete desserts een perfecte...
Panna cotta met gezouten dadelpuree & gegrilde vijg
Dit is een toetje categorie makkelijk, maar bijzonder! Ik maakte de panna cotta daarom agar agar, een plantaardige vervanger van gelatine. Agar agar haal je bijvoorbeeld bij de Toko of bij een...
Broodpudding van left-over kerststol
Tijdens de feestdagen heb je vaak brood over. Kerststol, croissantjes, of misschien toch net weer te veel broodjes bij de bakker gehaald. Een broodpudding is het perfecte gerecht om restjes brood in...
Bramen clafoutis met tijm
Rabarbertaart met gember
Italiaanse meringue
Aardbeiensorbet: ijs zonder ijsmachine
Yoghurt swirl
Toegegeven: dit kost je net wat meer moeite dan gewoon wat yoghurt in een bakje scheppen, maar je start je dag wel op een vrolijke en feestelijke manier. Hier word je toch blij van? De kleuren zijn...
Gekarameliseerde appeltjes
'An apple a day, keeps the doctor away'. Maar soms worden appels een beetje saai. Daarom hier een heel simpel recept om je appeltjes te karameliseren. Lekker om zo te eten, of met een beetje...
De appeltaart van mijn moeder
Eerlijk is eerlijk: ik heb geen eigen recept voor appeltaart. Ik bak ook zelf ook niet echt vaak een appeltaart, terwijl ik wel enorm kan genieten van zo'n lekkere punt! Maar mijn moeder bakt de...
Pannenkoeken met honing & citroen
Voor mij geen dikke Amerikaans pannenkoeken, maar gewoon lekkere Hollandse pannenkoeken (die misschien wel iets neigen naar Franse crêpes), geserveerd met lekker veel van deze heerlijke...
Stoofpeertjes
Het is elk jaar weer zo fijn als de stoofpeertjes er eindelijk zijn! Ze zijn van oktober t/m februari in het seizoen en geven, mede door deze tijdelijke beschikbaarheid, ieder gerecht meteen een...
Opa’s spritsen
Een levendige herinnering zowel in mijn hoofd als in mijn mond zijn de spritsen van mijn opa. En wat zijn die moeilijk te evenaren zeg! Ik kan mij nog zo goed herinneren dat ik als kind de...