ONDERNEMEN

Estée opende op haar twintigste haar eerste restaurant. Dit is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming.
In de afgelopen jaren zijn daar ondernemingen bij gekomen (en ook weer afgestoten). Ondernemen is een
leerproces. Absoluut heel erg leuk, maar soms ook zwaar. Hier vind je alle tips, struggles, tricks en ervaringen
van Estée en andere inspirerende ondernemers.   

Doorpakken

Struggles

Geld

Nieuw

Vier Pasen thuis met een paasbox

Vier Pasen thuis met een paasbox

Pasen komt eraan. En waarschijnlijk mogen de terrassen weer open. Toch blijven we nog even vrolijk door boxen. Voor horeca ondernemers was het afgelopen jaar op z'n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Onze gasten, waar we normaal gesproken alles voor doen, die mochten...

Populair

Een bijzondere ervaring: ‘t Amusement LAB

Een bijzondere ervaring: ‘t Amusement LAB

Één van de leukste aspecten van zowel ondernemen als chefkok zijn, is dat je je creativiteit de vrije loop mag laten. Dat was in de eerste instantie ook waarom ik ervoor koos om voor mezelf te beginnen: het idee altijd alleen maar te moeten doen wat iemand anders me opdroeg stond me niet aan ;-)...

Reken af met tijdverspilling

Reken af met tijdverspilling

Tijd is geld. En verspilling is slecht. Dus stop nou eindelijk eens met het verspillen van je tijd!  Volgens het woordenboek is tijdverspilling het zinloos ergens tijd aan besteden. Wat ik me echter wel afvraag: moet je altijd zinvol bezig zijn dan? Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat je (af en...