ONDERNEMEN

Estée opende op haar twintigste haar eerste restaurant. Dit is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming.
In de afgelopen jaren zijn daar ondernemingen bij gekomen (en ook weer afgestoten). Ondernemen is een
leerproces. Absoluut heel erg leuk, maar soms ook zwaar. Hier vind je alle tips, struggles, tricks en ervaringen
van Estée en andere inspirerende ondernemers.   

Doorpakken

Struggles

Geld

Nieuw

Vier Pasen thuis met een paasbox

Vier Pasen thuis met een paasbox

Pasen komt eraan. En waarschijnlijk mogen de terrassen weer open. Toch blijven we nog even vrolijk door boxen. Voor horeca ondernemers was het afgelopen jaar op z'n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Onze gasten, waar we normaal gesproken alles voor doen, die mochten...

Populair

Waarom je als ondernemer genoeg moet slapen

Waarom je als ondernemer genoeg moet slapen

Door: Charis Heising & Rianne Wijman Het is misschien verleidelijk; ’s avonds laat nog even door te werken. Toch nog een paar mailtjes typen, of een paar dingen voorbereiden voor de dag erna. Of juist wat eerder op te staan, omdat de to-do lijst nog zo lang is.  Toch is het van essentieel...

Een bijzondere ervaring: ‘t Amusement LAB

Een bijzondere ervaring: ‘t Amusement LAB

Één van de leukste aspecten van zowel ondernemen als chefkok zijn, is dat je je creativiteit de vrije loop mag laten. Dat was in de eerste instantie ook waarom ik ervoor koos om voor mezelf te beginnen: het idee altijd alleen maar te moeten doen wat iemand anders me opdroeg stond me niet aan ;-)...

Kook je mee? Op 5 juni geef ik een online kookworkshop met de Culi Kit. De Culi Kit bevat ingrediënten die we in de keuken van mijn restaurant voor je voorbereiden, zodat je kunt koken als een chef zonder zelf de hele dag in de keuken te moeten staan. Wij doen als het ware een stukje van de mise en place voor je. Reserveer jouw Culi Kit & deelname aan de workshop hier. 
Holler Box