Pasen komt eraan. En waarschijnlijk mogen de terrassen weer open. Toch blijven we nog even vrolijk door boxen.

Voor horeca ondernemers was het afgelopen jaar op z’n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Onze gasten, waar we normaal gesproken alles voor doen, die mochten opeens niet meer komen. Dus gingen we digitaal, maakten we boxen, gingen we bezorgen, alle innovatieve oplossingen werden uit de kast getrokken. Soms enorm frustrerend, soms stiekem best leuk. Vooral omdat we enorm veel positieve reacties hebben gehad op onze Amusement Thuis boxen. Zo sta je toch nog een beetje in verbinding met de gast en weet je in ieder geval waar je het voor doet.

Omdat alles nog steeds onzeker is en onduidelijk en omdat we voorlopig nogal afhankelijk zijn van het weer (het Nederlandse weer welteverstaan) maken we dus ook met Pasen weer boxen voor thuis.

Foto door Sander Damen

Een box voor de ultieme brunch en een box voor een 5-gangen verrassingsmenu met de smaken van het voorjaar (alleen verkrijgbaar op Eerste Paasdag en in beperkte oplage).

Dus wil je graag nog even zelf voor chefkok spelen, voordat straks misschien toch -eindelijk!- dat moment aanbreekt dat je gewoon de restaurants weer kunt bezoeken; dit is je moment.

Het eten is oprecht restaurantwaardig en niet wat je thuis direct maakt. Het wordt tijdig met een oprechte smile en handige instructie bezorgd. Er is zelfs aan muziek via spotify gedacht! Wij hebben genoten van de avond en heerlijk gesmuld! Bijkomend voordeel is dat je weinig hoeft voor te bereiden. Dus ook achteraf genot: hup de borden de vaatwasser in en klaar! Hierdoor voelt het ook nog steeds als “uit” eten. Het meedenken over de tijd (we hadden een gast) was attent. Een heel groot compliment aan jullie team en ontzettend bedankt. Het was voor ons echt een hele aangename manier van “uit eten”.