samen op afstand koken met een workshop van estée

Samen koken zorgt voor verbinding. Ook als het even niet mogelijk is om dat op dezelfde locatie te doen. Met onze online workshops sta je toch even samen in de keuken! Leuk als teamuitje bijvoorbeeld.
Meer weten?

Leuk als cadeau

Leuk om werknemers of relaties mee te verrassen. Samen live koken of een op maat gemaakte online masterclass 

Z

Uitgewerkte recepturen

Uiteraard ontvangen jullie alle recepturen. Ontwikkeld door Estée dus verrassend, maar wel eenvoudig na te maken

Let's get digital

Digitaal heeft ook bepaalde voordelen. Lekker koken in je eigen keuken en toch samen genieten.

b

Persoonlijke support

Live begeleiding is mogelijk en anders zijn we bereikbaar via onze kanalen voor support.

Upgrade met Culi Kit

Maak de ervaring compleet met een Culi Kit! Brievenbuspakketjes met ingrediënten voor een nog groter verrassingseffect

Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Op zoek naar een online bedrijfsuitje? Een digitale manier om toch gezellig met alle collega’s iets leuks te doen en dat met smakelijk resultaat! Estée heeft veel ervaring in het (online) hosten van bijeenkomsten, workshops en kookprogramma’s (o.a. bij 24Kitchen). Ze is dus de ideale host voor een kookworkshop of demonstratie bij jullie online event, meeting of teambuilding. 

“Wat een feest is het geworden. Perfecte recepten en in alle recepten zaten nieuwe dingen om te leren.”

Veronique

Het was superlekker en niet moeilijk om te maken. 

Susan

Energieke recepten en een leuk brievenuspakket

De Energiebooster Culi Kit is dé manier om iemand blij te maken met een energieboost. De hele dag thuiswerken, kinderen die niet naar school gaan, onzekerheid, het slurpt allemaal energie. Met de Energiebooster kit steek je relaties of werknemers op een positieve manier een energiek hart onder de riem. Dit pakket zit vol recepten, specerijen, lekkere thee en ander lekkers. Daarbij verzorgen we een online masterclass voor een gezonde maaltijd. Een echte energieboost! 

Pret à diner

Het nieuwe kookboek van Estée is een menuboek  voor de beste thuisdiners. Tips en tricks uit 10 jaar als chefkok en eigenaar van restaurant ‘t Amusement  zijn hier gebundeld. Wil  je samen met Estée een gerecht koken uit haar nieuwe boek? Het is mogelijk een Pret à Diner masterclass te boeken!

Vitale medewerkers, vitaal bedrijf

Goed zorgen voor jezelf (of je medewerkers) is key in het gezond houden van een bedrijf. Immers, gezonde werknemers hebben de energie en motivatie om (bedrijfs)doelen te bereiken. Wij hebben een aantal workshops ontwikkeld met verrassende gezonde recepten, waarmee we jullie willen inspireren lekker en gezond voor jezelf te koken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk deze workshop  geheel vegan te maken.  

Laat je werknemers weten dat je aan ze denkt en dat hun gezondheid belangrijk is. We bieden zelfs een pakket aan in combinatie met online sportlessen door een gecertificeerde sportcoach. 

Restaurantwaardig koken

Liever een echte uitdaging in de keuken? Estée is al 10 jaar chefkok van haar fine dining restaurant ‘t Amusement. Wil je kneepjes van dit vak leren? Estée gaat graag de diepte in tijdens een kookworkshop gebaseerd op een recept dat ook in de restaurantkeuken bereid zou kunnen worden. 

Contact

Zakelijk online kookworkshops

Op zoek naar een online bedrijfsuitje? Met lekker eten maak je iedereen blij! We hebben een paar top-recepten uitgewerkt. Van verrassend en makkelijk (met veel ruimte voor interactie) tot culinair uitdagend of lekker gezond. 

Culi Kit zakelijk bestellen

De Culi Kit is zeer geschikt om te versturen als attentie of als alternatief, online bedrijfsuitje. We kunnen de kit eventueel ook aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Mail

zakelijk@esteestrooker.nl

Telefoonnummer

+316 46 47 17 42