Pret à Diner

Hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manier serveer je de gerechten; shared dining of een menu bestaande uit meerdere gangen? In dit boek leer ik je wat ik de afgelopen tien jaar als chefkok heb geleerd. Ik deel mijn lievelingsrecepten uit het restaurant met je en ga in op smaken en texturen. Het is een persoonlijke gids geworden die je kan gebruiken om een menu samen te stellen waarmee je indruk maakt op je gasten. Bij ieder boek krijg je een gratis masterclass t.w.v. €49 cadeau waarin we samen nog veel dieper ingaan op thema’s als mise en place, smaakcombinaties, het belang van texturen, plannen en voorbereiden van een diner en plannen van de boodschappen. Ik leer je denken en werken als een chefkok!

Bestel het boek nu via deze website en ik zet er een persoonlijke boodschap in als je dat wilt. Ook krijg je een uitnodiging voor een exclusieve live Q&A sessie.

Kookboek pret a diner

Estée is een power woman die het ambacht van koken met lokale ingredienten al jaren promoot.

London Loy

Chefkok, The Ballroom

Koks die duurzaam koken – veel met groenten, weinig weggooien – er zijn er zoveel die het zeggen te doen. Maar chef Estée Strooker doet het echt. 

Mac van Dinther

Culinair recensent, de Volkskrant

Neem alvast een kijkje

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Blijf op de hoogte

Grote oplage bestellen