Samenwerken 
met Estée

Samenwerken? Leuk!
Estée Strooker en haar team en het platform esteestrooker.nl zijn op diverse manieren in te zetten voor jouw bedrijf. 

Catering/events

Op zoek naar een culinaire samenwerking? Wij verzorgen graag de catering of andere culinaire invulling van jouw evenement. 

Content

Op zoek naar een samenwerking waarin we (culinaire) content ontwikkelen dat aansluit bij jouw merk? Of het nu gaat om receptuur, artikelen, posts, video’s of een all-round concept; wij denken graag met je mee. 

Een greep uit onze opdrachtgevers

Maatwerk

We werken alleen samen met merken en bedrijven die passen bij onze missie en visie. En alles wat we doen is maatwerk, optimaal afgestemd op onze doelgroep en de tone of voice van beide partijen. We creëren maatwerk en hanteren daarbij onderstaande kernwaarden:

Persoonlijk

Kwaliteit

Creatief

Digitale content

We ontwikkelen digitale content naar wens.  Diepgaande artikelen, video’s, social media posts of nieuwsbrief items. Matcht jouw doelgroep bij die van ons en wil je een samenwerking aangaan? We horen graag van je! 

Recept ontwikkeling

We creëren recepten met lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Van makkelijk en snel tot restaurant-kwaliteit, maar altijd met goede producten. Jouw product uitgelicht in één van onze recepten? Dat kan, we ontwikkelen graag een recept op maat. 

Op naar resultaat

Met ons team van experts creëren we content van kwaliteit, maar het grootste doel is natuurlijk resultaat. We houden ervan om doelen te stellen en zetten alles op alles om deze doelen te bereiken. 

De cijfers

De cijfers zijn belangrijk, dat zijn indicatoren voor succes. Ons bereik groeit dagelijks en daar zijn we trots op. We hebben een mooie community met betrokken fans die zich graag door Estée laten inspireren.

 

 

  • Conversion Rate – 90%
  • Return Users – 77%
  • Social Following – 85%

Instagramfollowers

Facebook Likes

Nieuwsbriefabonnees

Pinterest kijkers

Neem contact op

2 + 11 =