TOPICS
Buiten koken zijn er meer onderwerpen die een belangrijke rol spelen
in het leven van Estée. Ondernemen bijvoorbeeld en alles wat daarbij komt kijken.
Maar ook: hoe vind je een goede work-life balans? Gezond leven en sporten en
maatschappelijke thema’s staan centraal. Hier vind je de onderwerpen die ons buiten
de keuken bezig houden.
Nieuw
Kwalitijdsverspilling
Een belangrijk besefmoment tijdens deze ‘coronatijd’ is dat ik er op gewezen word wat een groot verschil er bestaat tussen kwaliteit en kwantiteit. In mijn dagelijkse leven is de druk van alledag vaak zo groot dat ik dingen altijd gehaast doe. Daardoor produceer ik...
Vlees van kop tot staart voor minder voedselverspilling
Een manier om toe te werken naar een vermindering van voedselverspilling? Het verwerken van vlees van kop tot staart!Er zijn talloze manieren om bewust met eten om te gaan. De één eet minder vlees terwijl de ander alleen lokale producten koopt. Ook het tegengaan van...
7 praktische tips voor meer focus als ondernemer
Heb jij ook moeite met focus als ondernemer? Verspil je tijd aan nutteloze dingen? Loop je over van de ideeën en kun je niet kiezen welke je gaat uitvoeren? Moeite om nee te zeggen? En je doet alles zelf? Als ondernemer herken je een paar van bovenstaande punten...
Populair

Kwalitijdsverspilling
Een belangrijk besefmoment tijdens deze ‘coronatijd’ is dat ik er op gewezen word wat een groot verschil er bestaat tussen kwaliteit en kwantiteit. In mijn dagelijkse leven is de druk van alledag vaak zo groot dat ik dingen altijd gehaast doe. Daardoor produceer ik snel en veel in een korte tijd...

Vlees van kop tot staart voor minder voedselverspilling
Een manier om toe te werken naar een vermindering van voedselverspilling? Het verwerken van vlees van kop tot staart!Er zijn talloze manieren om bewust met eten om te gaan. De één eet minder vlees terwijl de ander alleen lokale producten koopt. Ook het tegengaan van voedselverspilling draagt...