VIS
RECEPTEN
Spinaziepannenkoek met crème fraiche & gerookte zalm
We maken een leuke variant op de Nederlandse pannenkoek maar dan groen. Leuk voor de kleur en heel handig om stiekem wat groente in te verwerken zonder dat je het door hebt. Dit recept is ontwikkeld...
Red velvet pannenkoeken met gerookte zalm
Rode bieten zijn een prachtige natuurlijke kleurstof. Je maakt 'simpele' pannenkoeken bijzonder én verwerkt er meteen wat extra groenten in! Deze red velvet pancakes zijn de net wat specialere...
Gegrilde Hollandse flessen met zwarte tzatziki en peultjes
Pasta met paddenstoelenroomsaus
Er gaat niks boven een goede paddenstoelenroomsaus. Door niet alleen verse, maar ook gedroogde paddestoelen aan de saus toe te voegen krijg je een heerlijke rijke paddenstoelensmaak. Daarnaast voeg...
Makreel van het vuur met citroen
Makreel is een heerlijke Hollandse vis. Toch eten we best weinig vis in Nederland. Zelf vind ik makreel super smakelijk, omdat het van nature een wat vettere vis is. Door in het vuur te garen krijgt...
Rivierkreeft cocktail met venkel
We kennen allemaal wel een klassieke garnalencocktail, maar deze variant met rivierkreeftjes zou je kunnen zien als deluxe variant daarvan. Sinaasappel en venkel zijn sowieso een heerlijke...