VLEES
RECEPTEN
Vietnamese noodlesoep met rauwe wagyu slices en paksoi
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het...
Biefstukreepjes in stroganoffsaus met gepofte aardappel
Dit is een recept dat we ontwikkelden in opdracht voor Landgoed de Houberg. Een biologische boerderij waar bodem, gewassen en dieren beschouwd worden als één ecosysteem, dat het sterkst is als het...
Kippenragout
Als ik er nu over nadenk is kippenragout misschien wel mijn lievelingseten. Niet omdat het nou zo super culinair spannend is. Maar omdat dit gerecht zo’n nostalgisch gevoel bij mij opwekt. Iedere...
Balletje gehakt met jus
Shepherd’s pie
De Shepherd’s pie een lekkere Britse klassieker die al in een heleboel varianten is nagemaakt enwaar menig huishouden haar eigen versie van gemaakt heeft. Dit recept is ook zeker niet deklassieke...
Gebraden fazant
In het juiste seizoen hou ik erg van wild. Ik verwerk graag zelf de dieren van kop tot staart. Zo weet ik dat ze een goed leven hebben gehad. Bovendien is wild heel rijk van smaak! Wilde fazant is...