VOOR
GERECHTEN
Bisque van kreeft
Bisque is een gebonden soep bereid van schaaldieren. Deze variant is natuurlijk de meest luxe variant die je maar bedenken kan. Als je zelf kreeft bereidt (bijvoorbeeld kreeft met verveine...
Kreeft met verveine mayonaise
Geen makkelijk gerechtje om te bereiden, maar super decadent! Als je het aandurft om levende kreeft klaar te maken kan je vervolgens genieten alsof je in een restaurant zit. Levende kreeft bestel je...
Hertencarpaccio met wortelsalade
Oostindische kers-salade met crème van aubergine & knoflook
Van aubergine kan je een heerlijke romige crème maken. Wellicht ken je Baba Ganoush, ook een fijne aubergine-spread, maar dan met invloeden uit de Mediterrane keuken. Deze crème bevat wat minder...
Bloemenboter
Eetbare bloemen zijn prachtig. Maar ze blijven niet zo lang mooi. En bovendien eten mensen ze vaak niet op als je ze ergens op serveert! Doodzonde want eetbare bloemen vind ik dus echt heel erg...
Koolrabi-spinazie gazpacho met Hollandse garnalen
Prei-mosterdsoep
Romig en warm. Soep is eigenlijk altijd fijn. En deze prei-mosterdsoep is een echte comfortsoep. Heerlijk in de winter en gezonder dan een 'simpele' mosterdsoep, vanwege de toevoeging van de prei.
Bieten-venkelsoep
Nu de feestdagen weer achter de rug zijn is het tijd om weer 'back to basic' te gaan. Ik heb zelf in ieder geval altijd wel zin om weer een beetje gezonder te doen in januari. Soep past daar top...
Rivierkreeft cocktail met venkel
We kennen allemaal wel een klassieke garnalencocktail, maar deze variant met rivierkreeftjes zou je kunnen zien als deluxe variant daarvan. Sinaasappel en venkel zijn sowieso een heerlijke...